Skip Navigation

Otvorenie nových priestorov MetLife Amslico v Bratislave

15. apríla 2011

Spoločnosť MetLife Amslico dnes prestrihnutím pásky slávnostne otvorila nové priestory centrály spoločnosti v bratislavskej Eurovey. Na slávnostnom otvorení sa zúčastnil prezident MetLife International, Bill Toppeta; výkonný viceprezident MetLife Group, Inc., prezident a vrchný výkonný riaditeľ pre strednú a východnú Európu, Andreas Vassiliou; senior viceprezident a hlavný finančný riaditeľ MetLife pre regióny Európy, Conor Murphy; viceprezident MetLife pre medzinárodnú komunikáciu, Peter Stack a spolupracovníci spoločnosti MetLife Amslico.

Otvárací ceremoniál sa konal na Pribinovej ulici číslo 10, v blízkosti najnovšieho bratislavského nákupného centra na nábreží Dunaja.

Nová adresa spoločnosti MetLife Amslico bude „domovom" pre viac ako 200 zamestnancov z 3 spoločností ( spoločností životného poistenia, fondov a služieb) a bude tiež slúžiť ako subregionálne centrum 4 krajín strednej Európy (Slovenska, Českej republiky, Maďarska a Ukrajiny) s viac ako 1,8 miliónmi klientov.

Ako vyhlásil Zack Abounassar - generálny riaditeľ MetLife Amslico, senior viceprezident pre strednú Európu: „Veľmi nás teší, že sa slávnostného otvorenia zúčastnilo medzinárodné výkonné vedenie spoločnosti MetLife. V rámci pokračujúcej stratégie rastu a plánovaného rozvoja na Slovensku je naším cieľom naďalej zlepšovať výkonnosť a efektívnosť v mnohých oblastiach, vrátane služieb zákazníkom, v podmienkach nového prevádzkového prostredia pre všetkých našich spolupracovníkov. Celková reakcia bola veľmi pozitívna."

MetLife Amslico, ako najväčšia poisťovňa zameraná na životné poistenie na Slovensku, poskytuje v súčasnosti finančné zabezpečenie viac ako 450 000 domácnostiam a jej produkty ponúka viac ako 3000 maklérskych agentov a 500 profesionálnych agentov.

Prezident MetLife International, Bill Toppeta, opätovne zdôraznil, že: „MetLife Amslico na Slovensku pokračuje v napĺňaní vízie spoločnosti MetLife - a to byť najväčšou životnou poisťovňou na každom trhu, kde pôsobí. Spoločnosť MetLife vykonáva svoju činnosť vo viac ako 60 krajinách sveta a má viac ako 90 miliónov klientov. Naša nová organizácia má parametre, kapacitu a rastový potenciál na to, aby svojim klientom ponúkala významné výhody."

Pán Andreas Vassiliou vyjadril hrdosť na skutočnosť, že žiadna iná životná poisťovňa nemá v strednej a východnej Európe takú rozsiahlu sieť a také kvalitné služby ako sú tie, ktoré MetLife Alico dokázalo vybudovať za necelých 20 rokov. Slovensko je podľa jeho slov kľúčovým hráčom biznisu v strednej Európe, čo odráža aj jeho podiel v tomto regióne. Pán Vassiliou zároveň poďakoval svojim slovenským kolegom za podporu a ocenil dôveru klientov.

Po 14 rokoch sa spoločnosť sťahuje zo Starého Mesta do nových priestorov na dunajskom nábreží. MetLife Amslico si získalo uznanie svojou finančnou výkonnosťou ako jeden z lídrov na trhu životného poistenia.

Nakoľko sa spoločnosť stala súčasťou MetLife, v nedávnej dobe došlo k zmene značky spoločnosti a nová značka MetLife Amslico sa v súčasnosti aktívne propaguje ako jedna z najznámejších značiek v oblasti poisťovníctva na Slovensku.

Zdroj: atlas.sk