Skip Navigation

HOSPODÁRSTVO: Vyhlásili firmu, banku a poisťovňu roka 2011

8. septembra 2011

Bratislava 8. novembra (TASR) - Pätnáste výročné ceny za mimoriadne podnikateľské výsledky udelil dnes večer tohtoročným laureátom v Bratislave týždenník Trend. Firmou roka 2011 sa stala košická IT spoločnosť T-Systems Slovakia zo skupiny Deutsche Telekom.

Cenu pre najúspešnejšiu banku už druhý raz obhájila Všeobecná úverová banka. Poisťovňou roka 2011 sa stala Amslico poisťovňa – Alico zo skupiny MetLife. Prestížne ceny prevzali šéfovia ocenených firiem počas slávnostného večera v novej budove Slovenského národného divadla.

Najúspešnejšiu firmu, banku a poisťovňu určil hodnotiaci model porovnávajúci ich dosiahnuté hospodárske výsledky. Inak je to pri Manažérovi roka, ktorého vybrali hlasovaním čitatelia TRENDU (váha 50 %) a osobnosti ekonomiky Slovenska z TREND barometra (rovnako 50 %). Manažérom roka 2011 sa stal Ivan Golian, šéf Orangeu pre informačné technológie a siete a zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti Orange, a. s., Bratislava.

Zdroj: tasr.sk